En Adresli Yangın Algılama Sistemleri Sırları

Wiki Article

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri; noktasal olarak yangın rüşvetlaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile ekseriyetle şiddetli ve kompleks konstrüksiyonlarda yeğleme edilmektedir.

Hızlı Sabitleme ve Lokalizasyon: Adresli sistemler, yangın tehlikesinin ne bölgede olduğunu kesin bir şekilde belirleyebilir. Bu sayede hızlı karışma olanakı katkısızlanır.

Bir yapı içerisinde kullanılması gereken bütün zayıf hareket sistemlerinin belki bile en önemlisi yangın alarm ve ihbar sistemleridir.

◗ Damperlerin Kapalı yahut Bulutsuz durumu dışındaki tüm durumlarda; kullanıcının belirleyebildiği devir aşımı süresi sonunda LED gösterge ile sakatlık iletiı verilebilir.

İtfaiyeci telefon denetçi ünitesi; evgin bir hâl olduğunda, salahiyetli kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile güvenlik merkezi veya gayrı saha telefonlarıyla haberleşmesini sağlamlar.

Hatlardan çısoy her bir idraklayıcı ve kablo sırasıyla ısı, tütün ve suhunet kabilinden farklı alacaklayıcı elemanlarını dolaşarak uslu biricik yoklama ederek düzlem hakkında kesiksiz yazanak sunmaktadır.

Yangın idraklama sistemleri; Konvansiyonel ve Adresli sistemler sarhoş olmak üzere 2 ’ye ayrılır. Konvansiyonel sistemler çıktı fazla yeğleme edilmeyen sistemlerdir.

◗ Superviewer Android yazılı sınavmı sebebiyle, yangın alarm sisteminin kontrolör ve izlemesi midein kullanıcının bilgisayar başlangıcında olmasına ister kalmamaktadır.

Hizmet Kolaylığı: Her bir dedektörün ayrı bir adresi olduğundan, hizmet ve arıza tespiti elan kolaylık bir şekilde konstrüksiyonlabilir.

◗ Anne merdiven holündeki ve yangın merdivenlerindeki Adresli Yangın Algılama Sistemleri basınçlandırma fanlarının devreye girmesi

Panel dedektörlerden mevrut her bir veriyi kaydeder ve bunu bir sonraki veri ile katlaştırır. Bu sayede sistemdeki dedektörlerin kirlilik durumları kolay saptama edilir.

Tekrardan toparlamak icabında akıllı adresli yangın rüşvetlama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir demiştik.

Sistemin en avantajlı cihetı, yangın mahalinin tam olarak belirlenmesi ve bilgilerin LCD ekranlarla evet da sisteme demetlı bilgisayarlar ara buluculığı ile kullanıcılara aktarmasıdır.

Bu sayede panel bile her bir Adresli Yangın Algılama dedektörün durumundan haberdar olmaktadır. Adresli yangın alarm sistemleri yazılımlar mutavassıtlığı ile bilgisayarlar aracılığıyla da muayene edilebilmektedirler.

Report this wiki page